Küçük Sırlar 2.Bölüm Özeti  

Posted by KATIRCI in

2.Bölüm Özeti


Su’yu kim kurtaracak?

Büyük savaş başlamak üzere. En güzel, en popüler olmak için Ayşegül her şeyi yapmaya hazır. İlk hamlesi de Su’yun sırlarını öğrenmek. Eğer planı işlerse, Su utancından kimsenin yüzüne bakamaz. Su kaçtıkça Ali yaklaşıyor. Ali’nin peşinden de Ayşegül. İkisi de istediklerini alana kadar avlarının peşini bırakmayacak.
Çetin ise bu savaşta taraf seçmek zorunda. Ve hangi tarafı seçerse seçsin ihanet edecek. Çünkü bu onun doğasında var. Su; ailesinin yalanları, en yakın arkadaşının ihaneti ve canına okumaya hazır düşmanlarıyla başa çıkmaya çalışırken sığınabileceği tek yer aşk. Sürpriz bir masal kahramanı, gölgedeki aşık Demir, onu kurtarmaya hazır. Ama belki de Su gerçek aşkı görmek için henüz hazır değil.

0 yorum

Yorum Gönder

Küçük Sırlar Dizisi

Küçük Sırlar 9.Bölüm izle, Küçük Sırlar 9.Bölüm Full izle,Küçük Sırlar 9.Bölüm 25 Eylül izle, Küçük Sırlar 25 Eylül izle, Küçük Sırlar 10.Bölüm Fragmanı izle,Küçük Sırlar 10.Bölüm Sesli Fragmanı izle,Küçük Sırlar 10.Bölüm Fragmanı,Küçük Sırlar 10.Bölüm 2 Ekim Fragmanı izle,Küçük Sırlar 2Ekim Fragmanı izle