Küçük Sırlar 6.Bölümde Neler Olacak // Yorumlarınız  

Posted by KATIRCI

İzleyicilerin 5 haftada beyenisni toplayıp kısa sürede reyting rekoru kırmayı başaran başrolunde Sinem Kobal'ın oynadığı Küçük Sırlar dizisi bu hafta 6.Bölümü ile ekranlara geliyor. Küçük Sırlar 6.Bölümünde bakalım neler olacak hep birlikte izleyip göreceğiz. 5.Bölüm hakkında yorumlarınızı yorum olarak yapınız lütfen.. Hepinize iyi seyirler dilerim.


kucuksirlarmuzigi.blogspot.com

Küçük Sırlar 6.Bölüm Fragmanı izle 18 Ağustos // Yorumlarınız  

Posted by KATIRCI in


Küçük Sırlar 6.Bölüm Fragmanı izle 18 Ağustos // Yorumlarınız

Küçük Sırlar 6.Bölüm Fragmanı izlemek elimize ulaştığında sitemize koyulacaktır. Küçük Sırlar 6.Bölüm`ü 18 Ağustos Çarşamba günü Kanal D ekranlarında hayranlarıyla buluaşacaktır. Küçük Sırlar 5.Bölüm izlemek için sitemizi takip ediniz. Bizi takip etmeye devam ediniz. İyi seyirler diliyorum. Kucuksirlarmuzigi.blogspot.com

Küçük Sırlar 5.Bölüm izle 11 Ağustos // Yorumlarınız  

Posted by KATIRCI in

Küçük Sırlar 5.Bölüm izle 11 Ağustos // Yorumlarınız

Küçük Sırlar heyecan dolu 5.Bölümü 11 Ağustos Çarşamba günü kendi saatinde Kanal D ekranlarında sevenleriyle buluşacaktır...

Küçük Sırlar 5.Bölüm izlemek için sitemizi takip edebilirsiniz. Dizi bittikten sonra bölümlerini partlar halinde sitemizden izleme imkanına sahip olabilirsiniz. Küçük Sırlar 5.Bölümü öteki bölümlerdede olduğu gibi heyecanlı geçecek bir bölüm olacaktır. Dediğimiz gibi dizi bittikten sonra partlar halinde sitemizden izleyebileceksiniz diziyi. Sitemizi takip etmeye devam ediniz. İyi seyirler diliyorum.

Kucuksirlarmuzigi.blogspot.com


Küçük Sırlar 5. Bölüm Özeti 11 Ağustos  

Posted by KATIRCI



Küçük Sırlar 5. Bölüm Özeti

Su, ağabeyini arıyor

Su, ağabeyini bulmak için kararlı davranıyor. Çetin de ona yardım ediyor. Su, belki de hayatında ilk defa Fikriye Hanım’ın sözünü dinlememiştir. Çünkü ağabeyini bulmaya kararlıdır. Fikriye ne yaparsa yapsın Su’yu engelleyemez. Su’ya, daha önce hiç geçmediği bu yollarda Çetin rehberlik edecektir. Kimseyi zorla kurtaramayacağını acı da olsa öğrenecektir. Demir, Su ne yöne akarsa oraya yönelmektedir. O isterse yakınlar, istemezse uzaktırlar. Üstelik Demir’in şimdi yeni ve çok daha güçlü bir rakibi vardır. Ve onu yenmek için onun kurallarıyla oynamak zorunda olduğunu öğrenir. Ayşegül artık çok daha acımasız ve tehlikelidir. Çünkü mutsuzdur. Bu defa Ayşegül’ün ateşi altında Heves ve Ceyla da kalır. Öncelikli hedefi evdeki düşmanlardır. Annesi Neslişah’ın, Ömer Bey ve kendisi arasında seçim yapmasını ister. Bu, yapacağı hatalardan ilki olur. Çetin bir kere kaybetmeye başlamıştır ve şimdi toparlanamamaktadır. Su’ya yakın olmak için büyük bir riske girer. Bu defa da kaybederse hayatı altüst olacaktır. Ayşegül tetiktedir ve bu fırsatı kaçırmaz. Ama Çetin’e her saldırdığında kendisi de zarar görmektedir. Arzu ise artık sadece beklemektedir.

Küçük Sırlar 5.Bölümde Neler Olacak // Yorumlarınız  

Posted by KATIRCI

İzleyicilerin 4 haftada beyenisni toplayıp kısa sürede reyting rekoru kırmayı başaran başrolunde Sinem Kobal'ın oynadığı Küçük Sırlar dizisi bu hafta 4.Bölümü ile ekranlara geliyor. Küçük Sırlar 5.Bölümünde bakalım neler olacak hep birlikte izleyip göreceğiz. 5.Bölüm hakkında yorumlarınızı yorum olarak yapınız lütfen.

Küçük Sırlar 3.Bölüm Özeti  

Posted by KATIRCI in

3.Bölüm Özeti


Su, Ayşegül’ün yaşattığı şoku atlatamamışken, üstüne bir de ailesi çöker. Bu kadar yükü tek başına taşıyacak gücü yoktur. Ali’den uzaklaşmaya çalıştıkça, onu daha da yakınında bulur. Fikriye’nin de beklenmedik bir şekilde Ali’yi onaylaması, ideal bir mutluluk resminin, poz veren iki kişisi olmak için ilk adımdır. Ayşegül, bu resmi karalamazsa eğer.
Su ve Ayşegül arasındaki otopark krizi, Ayşegül için bulunmaz fırsat olur. Su’yun, onu nasıl ezip geçmeye çalıştığını herkese anlatacaktır. Bunu planlarken karşısına aşamayacağı bir engel çıkar. Fakat vazgeçmeye niyeti yoktur. Ayşegül’ün her zaman yedek bir planı vardır. Ama küçümsediği için hesaba katmadığı biri bütün oyunlarını bozabilir.
Çetin iddiayı kaybetmiştir. Bu iddia başta eğlenceli gelse de, yenilgi sancıya dönüşmeye başlar. Yavaş yavaş kendisi de fark edecektir ki; üzüntüsünün nedeni elinden giden arabası değil, başka bir şeydir.
Okulda liseler arasında müzik yarışması düzenlenecektir. Su da adaylardan biridir. Sonucu Su’dan daha fazla heyecanla bekleyen bir kişi vardır; Demir. O da grubun üyelerinden biridir. Umut kapısı aralanır. Su’ya en yakın olacağı zaman ve kendini gösterebilmek için bir fırsattır. Demir için asıl yarışma, şimdi başlamıştır.

Küçük Sırlar 2.Bölüm Özeti  

Posted by KATIRCI in

2.Bölüm Özeti


Su’yu kim kurtaracak?

Büyük savaş başlamak üzere. En güzel, en popüler olmak için Ayşegül her şeyi yapmaya hazır. İlk hamlesi de Su’yun sırlarını öğrenmek. Eğer planı işlerse, Su utancından kimsenin yüzüne bakamaz. Su kaçtıkça Ali yaklaşıyor. Ali’nin peşinden de Ayşegül. İkisi de istediklerini alana kadar avlarının peşini bırakmayacak.
Çetin ise bu savaşta taraf seçmek zorunda. Ve hangi tarafı seçerse seçsin ihanet edecek. Çünkü bu onun doğasında var. Su; ailesinin yalanları, en yakın arkadaşının ihaneti ve canına okumaya hazır düşmanlarıyla başa çıkmaya çalışırken sığınabileceği tek yer aşk. Sürpriz bir masal kahramanı, gölgedeki aşık Demir, onu kurtarmaya hazır. Ama belki de Su gerçek aşkı görmek için henüz hazır değil.

Küçük Sırlar 1.Bölüm Özeti  

Posted by KATIRCI in

1.Bölüm Özeti


Pırıltılı, göz kamaştırıcı ve baştan çıkarıcı bir dünya… Ve o dünyanın karanlıkta kalan yüzü; ihanet, yalan ve oyunların en tehlikelileri…
“Küçük Sırlar”; İstanbul’un zengin ailelerinin ve çocuklarının sıradışı, gösterişli, ışıltılı hayatlarının daha önce hiç anlatılmadığı kadar cüretkar ve çarpıcı hikayesini anlatıyor.
En pırıltılı mekanlar, en lüks arabalar, en güzel kıyafetler, en bakımlı insanlar... Dizi, şeklin her şey demek olduğu ve kimsenin göründüğü gibi olmadığı bir yerde gençlerin yaşam tarzlarını konu alıyor.
Genç ve dinamik kadrosuyla dikkat çeken “Küçük Sırlar” dizisinin ana teması; masumiyet, büyümek, sırlar ve popüler olmak, sevilmek ve hayatta kalmak için söylemek zorunda olduğumuz yalanlar üzerine kurulu.
Sahip oldukları paranın ve gücün sınırı olmadığı bir dünyada; aşkına, dostuna, ailene, kendine sahip çıkmak imkansız. Peki ya masumiyetine?
Küçük Sırlar; aşkın ve popülerliğin hayatın merkezi olduğu, sert olduğu kadar eğlenceli yönleriyle gençlerin; karanlık, karmaşık, sevgiyle olduğu kadar çaresizlik ve nefretle örülen ailelerinin hikayelerini anlatıyor.
Küçük Sırlar’ın kahramanlarının hemen hemen hepsi ‘vitrinde yaşıyor’. Gözümüz kahramanların hepsini magazin eklerinin ikinci sayfa haberlerinden ısırıyor. Bu nedenle çok uzak gibi görünseler de çok yakınlar. Onlar daha büyük arenalarda ve daha güçlü düşmanlarla savaşsa da yaraları, duyguları, aşkları, sevgi ve nefretleri hepimizinki gibi.
Masumiyet bütün karakterlerin hayatlarının farklı yerlerinde işlense de aslında en çok dizinin başkahramanı Su’yun hikayesini şekillendiriyor.
Su (Sinem Kobal), yaşadığı dünyanın en pırıltılı, en beğenilen, en konuşulan, en özenilen kızı. Diğerleri gibi ‘vampir’ olmamaya, ‘temiz’ kalmaya, kendine yeni bir yol çizmeye çalışıyor. Ama ne o dünyanın dışında ne de içinde durmak kolay...
Büyümek herkes için zor olsa da Küçük Sırlar dünyasında tam bir savaş. Kahramanlarımız yaşlarından büyük entrikaların içindeler. Ama aslında hepsi daha çocuk. Fark etmedikleri şey, bu koşuşturmacanın içinde, yavaş yavaş büyüdükleri. Peki, büyüdüklerinde kim olacaklar?

Küçük Sırlar 5.Bölüm Fragmanı izle 11 Ağustos // Yorumlarınız  

Posted by KATIRCI in



Küçük Sırlar 5.Bölüm Fragmanı elimize ulaştığında sitemize koyulacaktır. Küçük Sırlar 5.Bölüm`ü 11 Ağustos Çarşamba günü Kanal D ekranlarında hayranlarıyla buluaşacaktır. Küçük Sırlar 4.Bölüm izlemek için sitemizi takip ediniz. Bizi takip etmeye devam ediniz. İyi seyirler diliyorum.

Kucuksirlarmuzigi.blogspot.com

Küçük Sırlar 4.Bölüm Ne Olacak // Yorumlarınız  

Posted by KATIRCI

İzleyicilerin 3 haftada beyenisni toplayıp kısa sürede reyting rekoru kırmayı başaran başrolunde Sinem Kobal'ın oynadığı Küçük Sırlar dizisi bu hafta 4.Bölümü ile ekranlara geliyor. Küçük Sırlar 4.Bölümünde bakalım neler olacakmış;

Arzu ve Biricik, her şeyi düzeltmeye, anne-kız olmaya çalışırlarken ve evde işler yoluna girmeye başlamışken, Biricik büyük bir hata yapıyor..

Ailesine ve en yakın arkadaşıyla arasına mesafe koyan Su, şimdi de Ali ile bağlarını koparmak üzeredir. Onun da gerçek yüzünü gördüğünde kaçmak ister. Ama Ali için oyun bitmemiştir ve kolay kolay da onu bırakmayacaktır. Su’dan ikinci bir şans ister. Üstelik bu defa Su’ya ulaşmak için bir işbirlikçisi de vardır.

Ayşegül kaybettiklerini tek tek geri almaya başlar. Önce Ali’yi, sonra da tehlikeye giren popülerliğini. Ama Su’yu dibe çekmeye çalıştıkça kendisinin de çekildiğini fark etmemektedir. Üstelik artık evi de onun için güvenli değildir. Çetin ve babası, en küçük bir açığını kollarken, Ayşegül, kendisi için asıl tehlikenin annesi olduğunu keşfeder.

Çetin hayatında sadece Su’ya güvenmiş, onun Ali’yle sevgili olmayacağını sanmış ama yanılmıştır. Akabinde sadece arabasını değil, babasının güvenini de kaybetmiştir. İplerin tamamen kopması yakındır. Çetin bunların Neslişah’ın başının altından çıktığını bilmektedir. Onunla savaşacaksa güçlü ve ölümcül bir silahı olması gerektiğini anlar. Çetin o silahı bulmaya kararlıdır.

Demir pes etmek üzeredir. Su’yu diğerlerinden farklı sanmış, ama kendince nedenlerle hayal kırıklığına uğramıştır. Bu defa Su’yun bir adım atması gerekmektedir. Demir ona bir şans daha vermeye hazırdır. Doğru zamanda, doğru yerde olmayı başarırlarsa çok şey değişebilir.

Arzu ve Biricik her şeyi düzeltmeye, anne-kız olmaya çalışırlar. Evde işler yoluna girmeye başlamışken Biricik büyük bir hata yapar. Bu hata her şeyi bitirecek ve ona hayatının en güçlü düşmanını kazandıracaktır.

Küçük Sırlar Dizisi

Küçük Sırlar 9.Bölüm izle, Küçük Sırlar 9.Bölüm Full izle,Küçük Sırlar 9.Bölüm 25 Eylül izle, Küçük Sırlar 25 Eylül izle, Küçük Sırlar 10.Bölüm Fragmanı izle,Küçük Sırlar 10.Bölüm Sesli Fragmanı izle,Küçük Sırlar 10.Bölüm Fragmanı,Küçük Sırlar 10.Bölüm 2 Ekim Fragmanı izle,Küçük Sırlar 2Ekim Fragmanı izle