Küçük Sırlar Dizisi Yakında Başlayacak  

Posted by KATIRCI in

Evet yaz sezonuna girmekle birlikte yaz dizileri ekranlara gelmeye başlayacak. Amerikada izlenme rekoru kıran bir filmin Türk olarak dizisi çekiliyor işte bunun adıda Küçük Sırlar..

Bundan sonra sitemizde
Küçük Sırlar Dizisi'nin oyuncuları hakkında kısa kısa bilgiler, oyuncuların resimleri, dizinin bölümlerini ve dizi hakkındaki yorumlarımızı bulabilirsiniz.


Umarım size en güzel şekilde hizmet veririz. En güzel şekilde hizmet vermek için ekibimiz olarak elimizden geleni yapmaya çalışacağız..

Küçük Sırlar Dizisi Yakında Show Tv'de ~  

Posted by KATIRCI in

Küçük Sırlar Dizisi

Son dönemlerin en popüler dizilerinden biri olan Gossip Girl’ün yerli versiyonu çekiliyor. Tims Production tarafından çekilecek olan dizinin Türk versiyonun adı: Küçük Sırlar..

Sosyetetik ailelerin çocukları arasında geçen ilişkileri konu alan dizi Amerika’da ve dünyada izlenme rekorları kırıp,dizinin oyunucları da zirveye çıkmışlardı. Türkiye’de Dedikoducu Kız adı ile anılan dizide Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Taylor Momsen ve Ed Westwick gibi genç oyuncular rol alıyor.
Tims Production onların özelliğinde oyuncular bulmak için arayışlara girdi ve Blake Lively‘in oynadığı Serena van der Woodsen karakteri için genç oyuncu Sinem Kobal ile anlaştı.
Küçük Sırlar Dizisi adında olan yerli Gossip Girl dizisi Show Tv’de yayınlanacak. Diğer rollerde kimlerin oynacağı ise henüz belli değil.

Küçük Sırlar Dizisi

Küçük Sırlar 9.Bölüm izle, Küçük Sırlar 9.Bölüm Full izle,Küçük Sırlar 9.Bölüm 25 Eylül izle, Küçük Sırlar 25 Eylül izle, Küçük Sırlar 10.Bölüm Fragmanı izle,Küçük Sırlar 10.Bölüm Sesli Fragmanı izle,Küçük Sırlar 10.Bölüm Fragmanı,Küçük Sırlar 10.Bölüm 2 Ekim Fragmanı izle,Küçük Sırlar 2Ekim Fragmanı izle